Heb je een vraag?
Ik ben hier om duidelijkheid te creëren.

Contacteer me door hieronder je gegevens achter te laten en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Inner Strength werkt vanuit Amerika over de gehele wereld.

info@inner-strength.be
+31(0) 613 1972 39

InnerStrenght-EmilieBonje29_8c36bc21949d5439a93264b0af4d0592_800

Contact form

"*" indicates required fields

Beschrijf hoe ik jou het beste kan helpen.

FAQ

Wat maakt Inner Strength coaching uniek?

Inner Strength onderscheidt zich door een directe, resultaatgerichte aanpak. Maurice combineert jarenlange ervaring met een persoonlijke touch, gericht op meetbare resultaten en echte verandering.

Voor wie is Inner Strength coaching bedoeld?

Onze coaching is speciaal ontworpen voor ondernemers en leiders van bedrijven met 20 tot 200 medewerkers die streven naar persoonlijke groei en nog meer bedrijfssucces.

Hoe lang duurt een begeleidingstraject bij Inner Strength?

De duur van een coachingstraject varieert, maar meestal werken we in trajecten van minstens een jaar. Dit zorgt voor voldoende tijd om echte verandering en progressie te realiseren. Het gemiddeld traject duurt 3 tot 5 jaar. 

Kan ik de kosten van de coaching inbrengen in mijn zaak?

Ja, in veel gevallen kunnen de kosten van professionele coaching als bedrijfskosten worden beschouwd. We raden aan dit met jouw boekhouder of financieel adviseur te bespreken voor specifieke richtlijnen.

Hoe meet Inner Strength het succes van coaching?

Bij Inner Strength definiëren we succes door samen met jou concrete doelstellingen en sleutelprestatie-indicatoren (KPI’s) vast te stellen aan het begin van het coachingstraject. Door regelmatige beoordelingen en feedbackmomenten garanderen we een duidelijke zichtbaarheid van je vooruitgang en zorgen we ervoor dat elke stap die je zet, meetbaar en in lijn is met je uiteindelijke doelstellingen.