Tom De Vries
Mede-eigenaar Apart Real Estate

Ik heb Maurice 5 jaar geleden ondertussen al leren kennen. Toen ik hem voor de eerste keer sprak is mijn wereld veranderd.

Mijn eerste traject dat ik met Maurice aanging was sporten: dit om mijn lichaam terug in balans te krijgen. Maar daar bleef het niet bij door veel met hem tijdens het sporten te praten ben ik met Maurice een tweede traject gestart als één op één businesscoaching om ook in het werkleven te groeien.

Vanuit mijn functie toen als zelfstandige projectleider bij klasse 8 aannemers is het snel gegaan. Dit niet zonder slag of stoot. Steeds die nieuwe oncomfortabele beslissingen moeten nemen om vooruit te blijven gaan waren steeds grote drempels en met ondersteuning van Maurice wel steeds deze stappen blijven zetten.

Vanuit de zelfstandige projectleider ben ik met Maurice doorgegroeid naar een projectontwikkelaar met enkele projecten van 6, 10 en 12 appartementen wat ik daarvoor nog kleinschaliger deed maar dan tussendoor.

Nu 5 jaar later zijn wij uitgegroeid naar een projectontwikkelaar die er staat en met momenteel een 600 appartementen in portefeuille. Ik was en ben Maurice daarom nog steeds dankbaar dat hij mij hierin heeft geholpen en ook op een gezonde manier heeft gepusht.

Overzicht testimonials

Barry Joosen

Vezalux

Door met maurice te praten en aan de slag te gaan, ben ik zelf gaan inzien waar ik kon veranderen.
Lees de case

Geert De Coensel

Merkator nv

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met...
Lees de case

Ruud Van Aperen

MJ Tech

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren...
Lees de case

Overzicht testimonials

Frederic van Bruyssel

ING Lochristi

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder...
Lees de case

Steven Laurijssen

Toyo Tires

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in...
Lees de case

Joris Kerschot

NEON Vastgoed

Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen...
Lees de case

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields