“The best way to do it, is … to do it.”

Steven Laurijssen
General Director Toyo Tires

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in het bedrijf werden aangenomen te laten voor wat ze zijn en bewust een pad vrij te maken voor nieuwe en krachtige keuzemogelijkheden. Dit met een duidelijke stijging in de productiviteit als gevolg.

  • Slechte ervaringen vanuit het verleden
  • Ze hebben deze actie nooit eerder gedaan. Ze springen in dat geval letterlijk in het diepe.

We bouwden een team van medewerkers die dingen voor elkaar krijgen en die weten dat productiviteit iets anders is dan activiteit. De shift van reageren naar creëren die Maurice ons aanbracht, geeft ons bedrijf een betere positie in onze markt.

We herschreven letterlijk de toekomst van Toyo Tires in de Benelux-markt. Timemanagen is door het maken van duidelijke interne en externe afspraken (i.p.v. verwachtingen) en het sturen op commitments veel minder nodig. De omstandigheden van de markt kennen we graag én zijn geen excuses meer om beoogde resultaten te behalen.

Vanuit de juiste houding rendeert de aanpak op bedrijfsstrategie en timemanagement van Maurice van Kerkoerle voor elk bedrijf of persoon.”

Overzicht testimonials

Barry Joosen

Vezalux

Door met maurice te praten en aan de slag te gaan, ben ik zelf gaan inzien waar ik kon veranderen.
Lees de case

Geert De Coensel

Merkator nv

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met...
Lees de case

Ruud Van Aperen

MJ Tech

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren...
Lees de case

Overzicht testimonials

Frederic van Bruyssel

ING Lochristi

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder...
Lees de case

Joris Kerschot

NEON Vastgoed

Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen...
Lees de case

Nicky Daems

Concept Gardens, Concept Pools

Dit hadden we 2 jaar geleden niet kunnen bedenken dat we dat konden.
Lees de case

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields