Jef Verheyen
Zaakvoerder Econstruct Houtskeletbouw

Toen ik startte met de Businesscoaching bij Inner Strength was het een grote uitdaging om mijn snelgroeiende bedrijf goed in de hand te houden. Door de steeds maar groeiende verantwoordelijkheid merkte ik dat de communicatie met mijn klanten en medewerkers extra aandacht nodig had. Dit kostte voor tijdsverlies en zorgde vaak voor stressvolle momenten.

Het leiderschapstraject heeft er mede voor gezorgd dat ik in 12 maanden in staat was om een verdubbeling te creëren van bevestigde projecten in een veel kortere tijdspanne dan voorheen. Dit had hetzelfde effect op onze omzet!

Daarnaast heb ik zonder problemen 2 nieuwe medewerkers in ons topteam weten te integreren.
Door duidelijkere afspraken te maken verliep het communiceren met mijn cliënten en het personeel heel vlot. Ik was in staat om op een rustige en duidelijke manier tot de meest werkbare oplossing te komen. Dit creëerde een zekere rust door heel de organisatie.
We hebben hard gewerkt om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dit resulteerde erin dat we ondanks onze drukke agenda’s elk weekend een ontspanningsmoment hebben.

 

In het bedrijf werken we continu verder om iedere werknemer zelf persoonlijke groei te laten creëren. We hebben een goed georganiseerd systeem gecreëerd waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden opneemt zoals afgesproken is.

We hebben ondertussen grote stappen voorwaarts gezet door een nieuw bedrijfspand te kopen en hebben ook investeringen gedaan in ons machinepark om nog effectiever en efficiënter op iedere bouwwerf onze klanten van dienst te zijn.

 

Inner Strength is een meerwaarde voor ondernemers. Er worden waardevolle inzichten helder gemaakt en je krijgt tools mee zodat je in staat bent om steeds verder te kijken en te groeien, zowel op je persoonlijke als zakelijke leven.

Overzicht testimonials

Barry Joosen

Vezalux

Door met maurice te praten en aan de slag te gaan, ben ik zelf gaan inzien waar ik kon veranderen.
Lees de case

Geert De Coensel

Merkator nv

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met...
Lees de case

Ruud Van Aperen

MJ Tech

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren...
Lees de case

Overzicht testimonials

Frederic van Bruyssel

ING Lochristi

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder...
Lees de case

Steven Laurijssen

Toyo Tires

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in...
Lees de case

Joris Kerschot

NEON Vastgoed

Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen...
Lees de case

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields