Doron Oogjen
Zaakvoerder Roozenburg Dakwerken

Doordat Maurice mij de juiste vragen helpt stellen en mij helpt m’n focus op m’n doelen te houden lijken de moeilijke beslissingen ineens een stuk eenvoudiger. Door het nemen van actie, ook op de moeilijke beslissingen, krijg ik zelfvertrouwen en voel ik me krachtig wat mij geweldige resultaten oplevert op alle vlakken.

Mijn doelen krijgen een plan. door een duidelijke bedrijfsstrategie zijn er ook in mijn business werkelijk enorme sprongen naar groei gemaakt door het creëren van de juiste mindset en het koppelen van actie. Ik ben gestopt met het uitstellen van beslissingen en hierdoor heb ik impact gemaakt op mijn bedrijfsresultaat, mijn gezin en mijn gezondheid!

‘Het is een voorrecht om met jou te werken’ is iets wat Maurice regelmatig tegen mij zegt. Maar ik kan jou, beste lezer van mijn uitvoerig betoog, in alle oprechtheid zeggen dat het voorrecht aan mij is.

 

Maurice bewijst in alle opzichten dat zijn commitment op mijn resultaat niet enkel een mooie slogan, maar de manifestatie van zijn persoonlijkheid is. Hij is een coach die mij nooit ‘fout’ maakt wanneer ik een slechte dag of week heb gehad, of een soort van terugval heb ervaren. Door steeds positief en aangenaam te blijven gaat het afschudden van de zwakkere momentjes probleemloos en pak ik snel weer de draad op.

 

Dit Leiderschapstraject is voor mij tot zover aangenaam en vol resultaat, het is mijn beste beslissing geweest in jaren. Mijn vrienden, collega’s en kennissen moeten allemaal weten: als je vast loopt in het leven en een helpende hand kunt gebruiken:neem een Businesscoach. En bij voorkeur iemand zoals Maurice. Maar alleen als je bereid bent te doen wat nodig is.

 

Als jij, beste lezer, een persoon bent die kan doen wat nodig is en echt los wilt komen uit de dagelijkse sleur en je leven echt op de rails wilt krijgen beveel ik mijn coach met veel overtuiging aan. Hij zorgt ervoor dat vaste patronen verdwijnen en een nieuwe toekomst tot werkelijkheid gesproken wordt!

Overzicht testimonials

Barry Joosen

Vezalux

Door met maurice te praten en aan de slag te gaan, ben ik zelf gaan inzien waar ik kon veranderen.
Lees de case

Geert De Coensel

Merkator nv

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met...
Lees de case

Ruud Van Aperen

MJ Tech

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren...
Lees de case

Overzicht testimonials

Frederic van Bruyssel

ING Lochristi

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder...
Lees de case

Steven Laurijssen

Toyo Tires

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in...
Lees de case

Joris Kerschot

NEON Vastgoed

Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen...
Lees de case

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields