Annelies Michielsen
Zaakvoerder ELMI aardbeien

Zo’n vier jaar geleden kwam ik in contact met inner Strength toen nog gelegen te Hoogstraten.
Dit kwam op een punt in mijn leven dat ik even het bos door de bomen niet meer zag.

 

We hebben een groot tuinbouwbedrijf in aardbeien, met 150 man personeel, met daarnaast nog een groot gezin bestaande uit 4 opgroeiende kinderen. Wat dus heel veel vergt, structuur, planningen, organisatie, creatief denken, maar vooral de kern blijven zien en je doelen kunnen nastreven.

 

Maurice, onze Businesscoach, bood me de mogelijkheid om een traject te volgen, hier direct een beslissing in te maken en door te pakken naar een hoger level. Zijn aanpak en uitleg inspireerde me zodanig dat ik besloot te starten met dit business coachingstraject.

 

Hier gingen we aan de slag met telefonische contactmomenten waar gesproken werd over de moeilijkheden op dat moment. Er werd geluisterd en gedachtes gewisseld. Ook kwamen er To do’s, er moest gewerkt worden. We maakten snel impact op ons timemanagement. En zo kwamen al snel meer inzichten over hoe van punt A naar punt B komen op een zo efficiënt mogelijke manier. Oftewel, we hadden een duidelijke bedrijfsstrategie.

 

We werkten samen en ook mijn man geraakte geïnspireerd en we gingen samen verder in dit traject in voor een jaar.

 

Naast de live-dagen hadden we individueel wekelijks nog een call met Maurice zodat we goed in beweging bleven en dus non stop on track werden gehouden.

 

Ons bedrijf is sindsdien fel geëvolueerd en gegroeid. Beslissingen werden op een veel effectievere manier genomen. We werden echte ondernemers die nu goed beseffen dat on track blijven heel belangrijk is. Focus, focus houden en kritisch kijken naar wat er echt toe doet en vooral in actie blijven. Daarnaast ervaren we als gezin veel meer rust.

 

Aangezien we het traject afgewerkt hebben en zelfstandig door blijven gaan met wat we geleerd hebben blijft Maurice ons af en toe eens contacteren om te horen hoe het gaat en hoe we het doen en wat we hierbij voelen ook.

 

Onlangs sprong hij even binnen en dat was fijn, het gevoel dat hij mee leeft en beleeft, hier ook zijn kracht uitput om dit verder over te brengen aan mensen die het nodig hebben.

 

Ook al ben je er even uit, dit heb je mee voor je leven, je leert zodanig dingen te integreren in je werkwijze, je doen, je leven wat het echt tot een meerwaarde brengt!

 

Wij weten uit ervaring dat veel mensen, bedrijven en organisaties met dit leiderschapstraject hogere niveaus kunnen bereiken.

Overzicht testimonials

Barry Joosen

Vezalux

Door met maurice te praten en aan de slag te gaan, ben ik zelf gaan inzien waar ik kon veranderen.
Lees de case

Geert De Coensel

Merkator nv

In life you sometimes bump into people where you feel immediately that a spark ignited. In 2019 I first met...
Lees de case

Ruud Van Aperen

MJ Tech

Met Maurice werken geeft een duidelijke kijk op de manier waarop je functioneert in je bedrijf. Door inzicht te creëren...
Lees de case

Overzicht testimonials

Frederic van Bruyssel

ING Lochristi

In het verleden heb ik reeds businesstrainingen gevolgd bij gerenommeerde experten maar geen enkele die het op een zo bijzonder...
Lees de case

Steven Laurijssen

Toyo Tires

Door onze samenwerking (4 jaar) zie ik de mogelijkheid om houdingen die zakelijk niet productief waren en vaak onbewust in...
Lees de case

Joris Kerschot

NEON Vastgoed

Als jonge ondernemer met een groeiend bedrijf dreig je door de enorme workload soms het doel voor ogen te verliezen...
Lees de case

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzien wij ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields