Business-coaching’s Blog

Veel ondernemers zijn steeds op zoek naar méér informatie. Ze kopen leiderschapsboeken, schrijven zich in voor een workshop timemanagement of bezoeken een seminar van Tony Robbins.

Ze doen dit allemaal in de hoop om dat ene briljante antwoord te horen of een template te zien hoe een effectieve bedrijfsstructuur er uit ziet.

boek

Vaak klinkt wat ze lezen wel goed, maar ondanks die informatie lukt het ze maar niet om het daadwerkelijk in hun bedrijf te implementeren.

Vaak zijn ze in staat om het te starten, maar maar een doorbraak ontbraakt omdat de principes waarover ze lezen niet effectief genoeg geïmplementeerd worden. Uiteindelijk kost het dan de tijd die ze hier in hebben geïnvesteerd én leidt het vaak tot ergernis en frustraties.

De blog artikelen die wij creëren, leiden tot een groter bewustzijn van de dagelijkse uitdagingen van ondernemers. Vervolgens zullen we altijd een mogelijkheid aanreiken die je kunt toepassen om impact te maken op jouw uitdaging. Indien je daarna nog een vraag hebt of meer context wilt over een onderwerp….. let us know!

GAME ON

Overzicht Blogartikelen
Businesscoaching

Hoe een drukbezette bankier zijn grip herwon op zowel zijn zakelijke als persoonlijke leven:

“De Inner Strength-methodiek heeft me geleerd mijn eigen kompas te gebruiken.”

Lees de blog

De Inner Strength-methode heeft de verkoop van deze bandenproducent verdubbeld:

“Eerlijke zelfreflectie is essentieel”

Lees de blog

Deze ondernemer maakte een succesvolle groeispurt dankzij het advies van Inner Strength:

“Door snel te groeien, vond ik veel meer rust.”

Lees de blog

Hoe een businesscoach de CEO van Merkator naar nieuwe hoogten stuwde:

“Alleen door los te laten, kan je als leider het plafond doorbreken.”

Lees de blog

10 Effectieve CEO-strategieën voor Succesvol Leiderschap

Effectieve CEO-strategieën voor Succesvol Leiderschap

Lees de blog

Stress

Hoe kom je als ondernemer af van stress?

Lees de blog

Van uitstellen naar actie

De meeste ondernemers stellen vanuit angst belangrijke beslissingen steeds uit!

Lees de blog

Time management

Ervaar jij stress door timemanagement?

Lees de blog

Jouw gids om jouw team naar het volgende level te tillen in 2024

Beste Ondernemers en CEO’s,

Lees de blog

#1 Businesscoach

Maurice van Kerkoerle is werkzaam als High-End Result Catalyst. Vanuit Amerika werkt Maurice wereldwijd met toegewijde ondernemers, CEO’s en executives.
Hij helpt ze om in hele korte timeframes bijzonder complexe uitdagingen simpel op te lossen.

Denk hierbij o.a. aan: bedrijfsconflicten, bedrijfsovernames en een krachtige bedrijfsstrategie. Hij assisteert zijn cliënten bij het zijn van een krachtige leider die gefocused is op het bereiken van het doel.

Reviews

Thomas Van Coillie
Thomas Van Coillie
30/03/2024
Ik ben er binnen 5 minuten, Je hebt hem vanavond, Morgen eerste werk, .... Zo kan ik er nog wel 13 in een dozijn bedenken. Excuses / verhalen / fanfares van drogredenen En zo moeten we allemaal beginnen, toch... Je begint namelijk met iets wat je graag doet, hierdoor is de kans groot dat je er goed in bent. Je krijgt er meer werk door en nog wat extra, dat kan er ook wel bij.. "Oeps" teveel werk aangenomen, we nemen iemand aan... En plots heb je aan de voorkant een mooie winst EN is er niets meer anders dan werken. Dan moet je keuzes maken. en hier komt ie dan: *Wat is de rede dat je dit zo doet; "Ik ben zo" Nee, je doet zo *Je moet vertragen, om te versnellen... *Je moet shiften naar een andere innerstance... *If you have a BIG GUN... Shoot it *I'm more afraid of an army of 1000 sheep led by a lion, than an army of 1000 lions, led by a sheep... Het zijn maar enkele uitspraken die jou laten zien: *wie moet je zijn, *welke acties zal je moeten doen, *wat zijn je doelen *waar neem jij een commitment op *Leren luisteren wat mensen zeggen want zonder het zelf te beseffen zeggen mensen heel vaak wat ze willen. Je moet het alleen horen. *Brutaal eerlijk zijn naar jezelf EN naar de anderen. 1,5 jaar geleden werkte ik 26u in een dag. Nu draait mijn bedrijf (18 personen sterk ondertussen) door en is er ruimte voor nieuwe ontwikkelingen, opportuniteiten en gezin. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en iedereen weet wat/waar/wanneer. Het bedrijf boekt voor de 2e maal op rij een groei van +/- 40% omzet. Zonder het te zeggen "Hoe Briljant zijn werk is": groei ik groeit mijn bedrijf groeit mijn relatie YOU SHOOT YOUR BIG GUN Bedankt Maurice.
Stig Vermeiren
Stig Vermeiren
22/03/2024
Maurice is een absolute aanbeveling voor elke ondernemer met ambitie. Zo hebben we met onze marketingcampagnes bijvoorbeeld iemand maal 10 laten gaan op 2 jaar tijd. Op naar nog veel meer in onze nieuwe samenwerking dit jaar. Dank je wel Maurice & ... we're just getting started!
J. van Boxel Tweewielers
J. van Boxel Tweewielers
15/12/2023
“Sinds eind 2019 ben ik samen met mijn vrouw met businesscoaching begonnen met Maurice. Hij heeft ons uit onze vertrouwde omgeving gehaald en geconfronteerd met onze sterke, maar ook onze zwakke kanten. Hij liet ons ervaren en bewust worden dat we een reptielenbrein hebben en dat er ongelofelijk veel beslissingen voortkomen uit dit instinctieve stuk van onze hersenen. Vaak vergeten we wie we moeten zijn in belangrijke situaties en omstandigheden. Door ons hier heel bewust van te zijn gaan we steeds meer nadenken over wat we bereiken en wat we hiervoor moeten doen. Dit heeft direct impact gemaakt op mijn leiderschap én timemanagement binnen ons bedrijf. Het mooie van leiderschapstraject is dat we helemaal geen oplossingen van Maurice krijgen, maar dat we zelf alle antwoorden al in ons hebben. Ook de mensen die voor ons en met ons werken hebben dus ook vaak al de antwoorden die ze nodig hebben. Door heel duidelijk te hebben wat je wil en waar je naar toe wil. Of zoals Maurice dat zelf zegt: punt B heel duidelijk hebben, kun je steeds sneller in een rechte lijn naar dit punt toe. Het is dan heel belangrijk dat je de juiste persoon bent om je doel te bereiken. Dit lijkt makkelijker dan je denkt, maar dit kost inzicht en tijd om te beseffen dat je een enorme invloed kan uitoefenen op hoe dat de dingen lopen. Natuurlijk gaat het niet altijd vanzelf. Er moet vaak een grote knop om. En dat zorgt wel eens voor negatieve hindernissen, maar als je weet waar je het voor doet, zijn deze goed te nemen. Voor degene die aan zichzelf willen werken en het leven graag als een spannend avontuur zien is een kennismakingsgesprek met Maurice oprecht aan te bevelen! Maurice is een vertrouwenspersoon en ook een fijne kerel om mee te werken. Uiteraard heeft hij jullie punt B al snel kraakhelder en zal er alles aan doen om je de benodigde vaardigheden ook bij te brengen.”
TOM VAN FRAUSUM
TOM VAN FRAUSUM
15/12/2023
Vanaf mijn 1ste gesprek met Maurice, is mijn wereld helemaal veranderd! Hetgeen ik dankzij de businesscoaching van Maurice alsmaar helderder zie, is: - hoe ik mijn intern stemmetje, dat me tot voor kort deed piekeren, uitstellen, ter plaatse trappelen, nu niet meer de bovenhand laat nemen. - hoe ik mijn dromen moet omzetten in concrete doelstellingen, beslissingen én acties om in 1 rechte lijn tot resultaten te komen. - hoe ik kan communiceren om tot krachtige afspraken te komen met prospects, klanten, aannemers en medewerkers, daarbij niet meer uitgaand van verwachtingen, of afhangend van externe omstandigheden, maar mijn eigen wereld creërend om te komen tot wat ik daadwerkelijk vooropstel. Met Maurice werken is een absolute aanbeveling voor elke toegewijde ondernemer, want hij laat het bos weer door de bomen zien, doet focussen op zaken die er écht toe doen, met tijdswinst, een hogere productiviteit, en een hogere omzet als gevolg. Zijn input straalt niet alleen af op mij, maar ook op mijn zakelijke én privé-omgeving! Geen vluchtige peptalks bij Maurice, maar krachtige tools die mij en mijn zaak CREATEctuur naar the next level tillen. Dankjewel Maurice, een voorrecht om met jou samen te werken!
Doron Oogjen
Doron Oogjen
22/12/2021
Wees gewaarschuwd: Maurice maakt je oncomfortabel. Groei gebeurt niet in je comfortzone en Maurice weet als geen ander de juiste knoppen in te drukken om je in een nieuwe realiteit te zetten, naar groei. Enkele jaren geleden zat ik mentaal, fysiek en emotioneel diep. En als gevolg draaide mijn zaak ook niet goed. Jaren psychotherapie kunnen niet bereiken wat Maurice op relatief korte termijn heeft gedaan: mij door elkaar geschud tot in de kern en mij vooral verandering laten doen en ervaren ipv er enkel over te praten. Er zijn heel wat zaken die hij mij tijdens de coaching herhaaldelijk zegde, dingen die op dat moment niet 'klikte'. Nu jaren later kom ik vaak in situaties waarin ik terugdenk aan zijn woorden en de waarde en diepgang er volledig van bevat. Ik raak Maurice aan aan elke ondernemer die voelt meer potentieel te hebben dan er nu uitkomt.

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzie ik ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields

FAQ

Wat maakt Inner Strength coaching uniek?

Inner Strength onderscheidt zich door een directe, resultaatgerichte aanpak. Maurice combineert jarenlange ervaring met een persoonlijke touch, gericht op meetbare resultaten en echte verandering.

Voor wie is Inner Strength coaching bedoeld?

De coaching is speciaal ontworpen voor ondernemers en leiders van bedrijven met 20 tot 200 medewerkers die streven naar persoonlijke groei en nog meer bedrijfssucces. 

Hoe lang duurt een begeleidingstraject bij Inner Strength?

De duur van een coachingstraject varieert, maar meestal werken we in trajecten van minstens een jaar. Dit zorgt voor voldoende tijd om echte verandering en progressie te realiseren. Het gemiddeld traject duurt 3 tot 5 jaar. 

Kan ik de kosten van de coaching inbrengen in mijn zaak?

Ja, in veel gevallen kunnen de kosten van professionele coaching als bedrijfskosten worden beschouwd. We raden aan dit met jouw boekhouder of financieel adviseur te bespreken voor specifieke richtlijnen.

Hoe meet Inner Strength het succes van coaching?

Bij Inner Strength definiëren we succes door samen met jou concrete doelstellingen en sleutelprestatie-indicatoren (KPI’s) vast te stellen aan het begin van het coachingstraject. Door regelmatige beoordelingen en feedbackmomenten garanderen we een duidelijke zichtbaarheid van je vooruitgang en zorgen we ervoor dat elke stap die je zet, meetbaar en in lijn is met je uiteindelijke doelstellingen.