“Mijn hele leven staat
al in het teken van het helpen van mensen.”

“In de breedste zin van het woord. Een tiental jaar geleden heb ik gezien dat om de meeste impact te kunnen maken op deze wereld, ik met gedreven ondernemers moet werken.”

_S022594_BW

Stap in een wereld waar leiderschap en persoonlijke groei samenkomen.

Mijn Passie: Mensen Helpen

Van jongs af aan heb ik een diepe drive gevoeld om mensen te helpen. Deze passie heeft me geleid naar waar ik nu ben. Een tiental jaar geleden ontdekte ik dat ik door gedreven ondernemers bij te staan, het meeste impact kan maken.

Waarom Kies Ik voor Bedrijfscoaching?

Je vraagt je misschien af: “Waarom juist bedrijfscoaching?” Het antwoord is eenvoudig. Elke ondernemer beïnvloedt niet alleen een team van medewerkers, maar ook hun families, klanten, en leveranciers. Door hen te coachen, vergroot ik mijn impact op de wereld.

_S011463_BW
_S011459_BW

Mijn Aanpak in Bedrijfscoaching

“Hoe doe je dit dan?” hoor ik je denken. Laat me je eerst vertellen wat ik niet doe. Veel ondernemers zoeken onbewust naar informatie – dat ene antwoord dat alles zal oplossen. Maar vaak weten ze al diep van binnen wat ze moeten doen. In mijn coaching benadruk ik wat niet zichtbaar is. Ik help ondernemers te worden wie ze moeten zijn om te doen wat nodig is. Dit leidt tot minder stress, meer rust en een betekenisvoller leven.

Het Belang van Leiderschap

Vaak ontbreekt het aan écht leiderschap. Mijn missie is om het persoonlijke en zakelijke leven van ondernemers naar een hoger niveau te tillen. Krachtige leiders nemen standpunten in en zijn bereid te doen wat nodig is. Mijn commitment ligt bij het creëren van leiders.

Krachtige Distincties en Snelle Oplossingen

Met krachtige inzichten stel ik ondernemers in staat om complexe uitdagingen eenvoudig en snel op te lossen. Ik zal je nooit vertellen wat je moet doen. Het enige wat ik doe, is jou de verschillende opties zo helder mogelijk laten zien. Zo kan jij zélf de juiste keuzes maken.

Waar en Met Wie Werk Ik?

Vanuit Antwerpen werk ik met toegewijde ondernemers wereldwijd. Ik richt me op diegenen die bewust kiezen om een groter spel te spelen en alles naar een hoger niveau te tillen. Omdat ik weet dat met krachtig leiderschap niets onmogelijk is. Je mag jezelf geen limieten opleggen.

Doe de ondernemerstest

Ben jij een echte ondernemer of ben je een veredelde werknemer?
Test of jij klaar bent voor the next level in je leven.

Ondernemerstest

"*" indicates required fields

Ondernemerstest voor Inner Strength

Je krijgt zo meteen 10 stellingen voorgeschoteld waarbij jij jezelf een score van 1 tot 5 op moet geven. De stellingen gaan over 10 verschillende eigenschappen die als ondernemer moet bezitten. 1 staat voor "helemaal niet akkoord" en 5 voor "volledig akkoord". Op het einde van de test berekenen wij een score die bepaalt waar jij staat als ondernemer en waar er mogelijks nog verbeterpunten zijn.

vb. BVBA, eenmanszaak, ...

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en samen te bekijken hoe ik jou kan helpen.

Warme groeten,
Maurice.

Reviews

TOM VAN FRAUSUM
TOM VAN FRAUSUM
15/12/2023
Vanaf mijn 1ste gesprek met Maurice, is mijn wereld helemaal veranderd! Hetgeen ik dankzij de businesscoaching van Maurice alsmaar helderder zie, is: - hoe ik mijn intern stemmetje, dat me tot voor kort deed piekeren, uitstellen, ter plaatse trappelen, nu niet meer de bovenhand laat nemen. - hoe ik mijn dromen moet omzetten in concrete doelstellingen, beslissingen én acties om in 1 rechte lijn tot resultaten te komen. - hoe ik kan communiceren om tot krachtige afspraken te komen met prospects, klanten, aannemers en medewerkers, daarbij niet meer uitgaand van verwachtingen, of afhangend van externe omstandigheden, maar mijn eigen wereld creërend om te komen tot wat ik daadwerkelijk vooropstel. Met Maurice werken is een absolute aanbeveling voor elke toegewijde ondernemer, want hij laat het bos weer door de bomen zien, doet focussen op zaken die er écht toe doen, met tijdswinst, een hogere productiviteit, en een hogere omzet als gevolg. Zijn input straalt niet alleen af op mij, maar ook op mijn zakelijke én privé-omgeving! Geen vluchtige peptalks bij Maurice, maar krachtige tools die mij en mijn zaak CREATEctuur naar the next level tillen. Dankjewel Maurice, een voorrecht om met jou samen te werken!
J. van Boxel Tweewielers
J. van Boxel Tweewielers
15/12/2023
“Sinds eind 2019 ben ik samen met mijn vrouw met businesscoaching begonnen met Maurice. Hij heeft ons uit onze vertrouwde omgeving gehaald en geconfronteerd met onze sterke, maar ook onze zwakke kanten. Hij liet ons ervaren en bewust worden dat we een reptielenbrein hebben en dat er ongelofelijk veel beslissingen voortkomen uit dit instinctieve stuk van onze hersenen. Vaak vergeten we wie we moeten zijn in belangrijke situaties en omstandigheden. Door ons hier heel bewust van te zijn gaan we steeds meer nadenken over wat we bereiken en wat we hiervoor moeten doen. Dit heeft direct impact gemaakt op mijn leiderschap én timemanagement binnen ons bedrijf. Het mooie van leiderschapstraject is dat we helemaal geen oplossingen van Maurice krijgen, maar dat we zelf alle antwoorden al in ons hebben. Ook de mensen die voor ons en met ons werken hebben dus ook vaak al de antwoorden die ze nodig hebben. Door heel duidelijk te hebben wat je wil en waar je naar toe wil. Of zoals Maurice dat zelf zegt: punt B heel duidelijk hebben, kun je steeds sneller in een rechte lijn naar dit punt toe. Het is dan heel belangrijk dat je de juiste persoon bent om je doel te bereiken. Dit lijkt makkelijker dan je denkt, maar dit kost inzicht en tijd om te beseffen dat je een enorme invloed kan uitoefenen op hoe dat de dingen lopen. Natuurlijk gaat het niet altijd vanzelf. Er moet vaak een grote knop om. En dat zorgt wel eens voor negatieve hindernissen, maar als je weet waar je het voor doet, zijn deze goed te nemen. Voor degene die aan zichzelf willen werken en het leven graag als een spannend avontuur zien is een kennismakingsgesprek met Maurice oprecht aan te bevelen! Maurice is een vertrouwenspersoon en ook een fijne kerel om mee te werken. Uiteraard heeft hij jullie punt B al snel kraakhelder en zal er alles aan doen om je de benodigde vaardigheden ook bij te brengen.”
Doron Oogjen
Doron Oogjen
22/12/2021
Wees gewaarschuwd: Maurice maakt je oncomfortabel. Groei gebeurt niet in je comfortzone en Maurice weet als geen ander de juiste knoppen in te drukken om je in een nieuwe realiteit te zetten, naar groei. Enkele jaren geleden zat ik mentaal, fysiek en emotioneel diep. En als gevolg draaide mijn zaak ook niet goed. Jaren psychotherapie kunnen niet bereiken wat Maurice op relatief korte termijn heeft gedaan: mij door elkaar geschud tot in de kern en mij vooral verandering laten doen en ervaren ipv er enkel over te praten. Er zijn heel wat zaken die hij mij tijdens de coaching herhaaldelijk zegde, dingen die op dat moment niet 'klikte'. Nu jaren later kom ik vaak in situaties waarin ik terugdenk aan zijn woorden en de waarde en diepgang er volledig van bevat. Ik raak Maurice aan aan elke ondernemer die voelt meer potentieel te hebben dan er nu uitkomt.

Ontvang waardevolle leadership tools.

In dit eBook voorzie ik ons netwerk van waardevolle Leadership tools die je direct in jouw organisatie kunt implementeren met meetbaar resultaat als direct gevolg!

INNER STRENGTH

Inner Strength in Antwerpen is het adres voor gedreven ondernemers in België en Nederland die vragen hebben over onderstaande onderwerpen:

Businesscoaching – Bedrijfscoach – Bedrijfsstrateeg – Businessopportunities – Leadership coaching – Leiderschapstrajecten – Executive coaching – Businesscoach – Leiderschapstraining – Business mediation – Groeicoaching – Result Catalyst – Leiderschapsskills – Bedrijfsovername – Bedrijfscoaching – Peopleskills

Impact maken

"*" indicates required fields

FAQ

Wat maakt Inner Strength coaching uniek?

Inner Strength onderscheidt zich door een directe, resultaatgerichte aanpak. Maurice combineert jarenlange ervaring met een persoonlijke touch, gericht op meetbare resultaten en echte verandering.

Voor wie is Inner Strength coaching bedoeld?

Onze coaching is speciaal ontworpen voor ondernemers en leiders van bedrijven met 20 tot 200 medewerkers die streven naar persoonlijke groei en nog meer bedrijfssucces.

Hoe lang duurt een begeleidingstraject bij Inner Strength?

De duur van een coaching traject varieert, maar meestal werken we in trajecten van minstens een jaar. Dit zorgt voor voldoende tijd om echte verandering en progressie te realiseren. Het gemiddeld traject duurt 3 tot 5 jaar. 

Kan ik de kosten van de coaching inbrengen in mijn zaak?

Ja, in veel gevallen kunnen de kosten van professionele coaching als bedrijfskosten worden beschouwd. We raden aan dit met jouw boekhouder of financieel adviseur te bespreken voor specifieke richtlijnen.

Hoe meet Inner Strength het succes van coaching?

Bij Inner Strength definiëren we succes door samen met jou concrete doelstellingen en sleutelprestatie-indicatoren (KPI’s) vast te stellen aan het begin van het coaching traject. Door regelmatige beoordelingen en feedbackmomenten garanderen we een duidelijke zichtbaarheid van je vooruitgang en zorgen we ervoor dat elke stap die je zet, meetbaar en in lijn is met je uiteindelijke doelstellingen.